Welkom bij de JCS Academy

 
Racing Plus

De IJspegelTrophy wedstrijden gedurend de wintermaanden.
Elke twee weken op zondag twee wedstrijden.

Hoe word je beter?

Blok samen met je medezeilers deze winter alvast negen zondagen en één weekend. Sinds 1972 wordt tijdens deze eerste Nederlandse winterserie gestreden om de IJspegelTrophy. Vele bekende Nederlandse offshore zeilers gingen je voor. Kan jij de tactisch uitdagende omstandigheden aan? Wil je niet minder dan het Nederlands beste wedstrijdcomité op zee? Strijd in ORC, IRC en 2H klasse met mede IJspegelaars met WK-aspiraties, echte 'weekend warriors' alsook funteams.

Tactics

Winning Tactics met analyse en beeldmateriaal van de wedstrijden.
Boot optimalisaatie, Wedstrijdvoorbereiding
Triim, Boat handling, Protesten,

Wat had je moeten doen om te winnen?

Leer het van de Pro. Daags na de gevaren wedstrijd analyseert Erik van Vuuren de teams, de situatie op het water en wat daarbij de juiste tactische keuzes zouden zijn. Sta niet versteld dat je kennis van trim, handling, bootoptimalisatie en wedstrijdvoorbereiding zienderogen toenemen. Erik is expert in het tunen van boten, coachen van wedstrijdteams, oceaanracer en zelf meervoudig wereldkampioen.

Plus Safety

Marifoon, OPST, EHBO
Certificeringen volgens ISAF eisen.
regelkennis en meteo. goed zeemanschap.

Ben je al goed voorbereid?

Met de IJspegel Academy heb je geen excuus meer; Naast EHBO en OPST cetificeringen volgens de ISAF eisen komt ook goed zeemanschap, regelkennis en meteo aan bod.
Voor jouw team is er ook IJspegelAcademy Only - alleen voor jou de juiste benodigde materialen en veiligheidsmiddelen tegen speciale condities van onze huisleveranciers.
Alles op 1 plek, is je team en boot klaar voor elke Fastnet, Vuurschepen of andere geplande off- en inshore race.

De IJspegel Academy biedt alles wat je nodig hebt om volgend jaar volledig voorbereid aan de wedstrijden te deel te nemen.

Om met jouw team zo sterk mogelijk aan de start van het volgende wedstrijdseizoen te beginnen is binnen de IJspegel Academy een héél compleet programma samengesteld.


Sponsoren van de IJspegelTrophy

VanVuuren400

 

 MeeuwisseLogo