3Banner ZOP

Feest ZOP 10 jaar

Dit jaar bestaat de ZOP 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op 26 augustus heeft Jachtclub Scheveningen het jaarfeest en daar gaan wij bij aansluiten. Ieder jaar vindt er een Laser Pico Matchrace plaats. Dat betekent dat er 1 tegen 1 een baan gevaren wordt en wie de snelste is, die wint. De winnaars strijden nog een keer tegen elkaar en  dan ontstaat er een clubwinnaar! De leden van de jachtclub zullen van hun grote kajuitboot afstappen en hun zeilkunsten laten zien in een voor hun kleine instabiele Laser Pico. Durf jij in onze grote en snelle Pico eens te laten zien hoe je in die boot moet zeilen? Schrijf je dan nu in voor de Matchrace.

Naast de Pico Matchrace, is er natuurlijk ook voor de kinderen wat te doen. Naast een gezellig Springkussen, zullen er ook proeflessen zijn in Optimisten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal dit ongeveer 45 minuten duren. Wanneer je gevorderd bent, kan je natuurlijk laten zien hoe goed jij kunt zeilen. Meld je ook hiervoor aan via het inschrijfformulier

Het feest begint vanaf 10:00 uur en vanaf 18:00 uur zal de BBQ aan staan en ook hier ben je van harte welkom wanneer jij je hebt aangemeld. 

Kom jij gezellig langs om te vieren dat wij 10 jaar bestaan?

 

jachtclub-zop

Sponsoren van de Zoute Optimist